Ny garasjeport fra noen som virkelig kan det

Er det på tide med ny garasjeport? Vi leverer ferdig montert garasjeport i Oslo, Asker, Follo & Romerike – og sender til hele Norge.

Fyll inn skjemaet for å motte et tilbud eller gratis befaring.

Du kan også ringe oss på tlf 67 41 41 90. Tast 3 i køen for prioritet.

Få et lynraskt tilbud på moderne garasjeport, skreddersydd til din garasje

Fyll inn din kontaktinfo + mål på lysåpning og motta komplett tilbud innen kort tid.

Ønsker du befaring i stedet? Klikk på "Bestill befaring" i fanen over.

Melding
Melding
Melding
Melding
Illustrasjon av lysåpning med piler som forklarer at man skal måle bredde og høyde på lysåpning, samt ledig overhøyde og sideklarering.

Vi anbefaler alltid stålporter med mindre du er ute etter et helt spesifikt utseende. Om du ønsker å gå videre med treport er det fint om du spesifiserer ønsket utseende som tilleggsinfo i siste steg.

Standardmodeller stålport

Galleribilder, valg av port gjøres i egne felter under

Hvit garasjeport, slett
Slett (uten trestruktur)
Hvit garasjeport med speiler (fyllinger)
Speilport / fyllinger (med trestruktur)
Hvit garasjeport, slett med trestruktur
Slett (med trestruktur)
Hvit garasjeport, liggende smal panel
Liggende panel (med trestruktur)
Hvit garasjeport, liggende bred panel (midt-rib)
Liggende bred panel, Midt-rib (med trestruktur)
Sort garasjeport, slett
Slett (uten trestruktur), sort
Grå garasjeport, slett
Slett (uten trestruktur), grå
Foliert mørk eik garasjeport
Liggende bred panel, foliert mørk eik
👍
Takk for din henvendelse!

Da er skjemaet sendt inn til oss, og vi tar kontakt med deg via tlf eller e-post. Vi jobber så fort vi kan og behandler stort sett alle henvendelser senest neste arbeidsdag.

Oisann! Noe gikk galt. Forsøk igjen, eller ta kontakt her.

Vi kommer på befaring

En av våre montører kommer og tar målene for deg!

Fyll inn din kontaktinfo så finner vi ledig tid for kostnadsfri og uforpliktende befaring (gjelder kun tilbud med montering i Oslo/Akershus).

👍
Takk for din henvendelse!

Da er skjemaet sendt inn til oss, og vi tar kontakt med deg via tlf eller e-post. Vi jobber så fort vi kan og behandler stort sett alle henvendelser senest neste arbeidsdag.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ikon, 5 gule stjerner i rekke

Vår gamle garasjeport har fått jevnlig service av portspesialisten men etter 14 år var både hengsler, skinner og selve porten moden for en oppgradering. Vi fikk er godt tilbud på utbedring av port med fotocelle, og ny og sterkere motor. Nå har vi en sikker og velfungerende port som også har gitt fasaden vår et løft.

Martin Bakke
|
Ikon, 5 gule stjerner i rekke

Skiftet 76 garasjeporter i garasjelaget. Proffe aktører og meget hyggelige folk. Alt gikk etter planen. På 14 dager var jobben ferdigstilt som avtalt. Meget godt fornøyd og vi stiller gjerne som referanse.

Bølerskogen BRL Garasjelag
|

Garasjeporter montert av Portspesialisten AS

Her ser du noen garasjeporter som vi har montert. Vi har egne ansatte montører i Oslo, Asker og Akershus.

Slett hvit dobbeltport, uten trestruktur
Slett port uten trestruktur
Hvit speilport/fyllingsport, rød tregarasje rundt
Speilport med trestruktur
Sort dobbeltport, slett uten struktur
Slett port, sort
Hvit dobbeltport med liggende brede paneler (midt-rib)
Liggende bred panel, Midt-rib
To stk enkeltporter, antrasitt grå
Slett port, antrasitt grå
Hvit garasjeport med smal liggende panel. Treport
Spesiallaget treport med kundens eget panel
Garasjeport fra siden, nærbilde av vindu i garasjeporten uten sprosser
Slett port, standard vindu uten sprosser
Nærbilde hvit stålport som viser trestrukturen
Nærbilde, trestruktur
VÅRE LEVERANDØRER

Kvalitetsprodukter

Med høy fokus på kvalitet har vi samarbeid med noen av landets beste leverandører på garasjeport. All motorstyring og trådløst tilbehør leveres av Liftmaster - verdens største produsent av portåpnere. Garasjeporter tar vi hovedsakelig fra Lista Treindustri (LIGA-porten) og Grandal Trevare (Grandal). Vi kan også gi priser på Krispol garasjeporter.

Arkitekt-tegning av garasje, slett hvit port. LIGA logo i blått overliggendeTreport i brungrå finish, liggende panel. Grandal logoGarasje-interiør med porten halvveis åpnet, Liftmaster portåpner montert i taketMann som holder et vater oppå en garasjeport. Logo Portspesialisten i senter av bildet.
Arkitekt-tegning av garasje, slett hvit port. LIGA logo i blått overliggende
Lista Treindustri

LIGA-porten, den originale leddporten

Med kvalitet i høysetet forhandler vi stål leddporter fra LIGA. Vi har valgt LIGA som samarbeidspartner pga. deres kompetanse og uslåelig leveringstid. De produserer garasjeporter på Sørlandet ved Lista og kan normalt levere porten til oss på 2 uker. Det vil si at du som kunde kan ha ny garasjeport montert på 4-5 uker. Det er noe av markedets beste leveringstid!

Treport i brungrå finish, liggende panel. Grandal logo
Grandal Garasjeporter

For noe mer utenom det vanlige er Grandal en støttespiller

Er du ute etter Grandal-port spesielt, eller ønsker en tilpasset treport fra de som er best på det, kan vi hjelpe deg. Grandal Trevare har produsert treporter i lang tid. Vi kan derfor levere tre leddheisporter, Grand Star, vippeporter mm. Vi kan også levere stålporter fra deres Gran-Teck serie om du er ute etter en Grandal garasjeport.

Garasje-interiør med porten halvveis åpnet, Liftmaster portåpner montert i taket
Liftmaster

Verdens største produsent av portåpnere

Liftmaster leverer solide og driftssikre portåpnere, med gode garantier. Det er ikke uten grunn at de er verdens største produsent av portåpnerene og har forsynt det norske markedet i over 40 år.  Motoriserte porter leverer vi alltid med Liftmaster Chamberlain portåpner, uten unntak.

Mann som holder et vater oppå en garasjeport. Logo Portspesialisten i senter av bildet.
Portspesialisten

Monteringen gjør seg best med fagfolk

Vi i Portspesialisten hjelper gjerne til med montering (for deg i Oslo, Asker, Bærum, Follo og på Romerike). Med lang fartstid og god kompetanse kan vi levere komplett port, fra A til Å. Våre montører jobber som faste ansatte i Portspesialisten AS. 

Det er lite gjennomtrekk av montører her - og de står på for å levere etter Portspesialistens verdier.

Vanlige spørsmål

De vanligste spørsmålene rundt garasjeporter, med de beste svarene. Har du andre spørsmål rundt ny garasjeport, ta kontakt:

Hva er en kvalitetsport?

Våre porter produseres her i Norge ved å sette sammen komponenter fra store- og velkjente aktører i Europa. Vår produsent har lang fartstid i å produsere garasjeporter og de har holdt på med dette i rundt 40 år. Vi bruker portåpnere fra anerkjente Liftmaster som er verdens største produsent av garasjeportåpnere. Gode produkter og proff montering gir en kvalitetsløsning tvers igjennom.

Kan jeg montere garasjeport selv?

Alt er relativt! Er du handy med tilgang på egnet verktøy følger det med monteringsanvisning i pakken. Sjekk vår video her for et innblikk i montering av LIGA-porten. Merk at montering innebærer en del tunge løft, og det er viktig å være ytterst forsiktig ved oppstramming av fjærer. Kjøper du en port fra oss vil våre montører være tilgjengelig på telefon for rådføring. Gjennom et godt samarbeid med oss i forkant er det veldig sjelden vi hører om montering-problemer hos de som monterer selv.

Hva er standard størrelse på garasjeport?

Garasjeporter kan leveres i mange forskjellige standard-størrelser og det avhenger ofte av produsent og modell. En standard enkeltport kan typisk være 250cm bred og 213 cm høy. Da har du god plass til én enkelt bil. En standard dobbeltport kan være 450, 489 eller 500cm bred og 213 cm høy. Da har du god plass til 2 biler. De største portene beregnet for privatpersoner er sjelden mer enn 550cm bred.

Kan jeg få tilbud på uisolert port?

Vi leverer ikke uisolerte porter av den grunnen at en isolert stålport er mye mer solid og tåler mer enn en uisolert port. Den vil også bråke mindre. Vi ønsker å selge en port du er fornøyd med 20 år frem i tid.

Kan jeg få tilbud på garasjeport i tre?

Treporter er ikke så vanlig lenger, og vi monterer som regel kun dette hos kunder som skal ha oljet port hvor treverket synes gjennom, eller det være at du ønsker en spesiell utforming (fiskebein-panel, labank el lign.). Du kan velge treport i vårt skjema, notér da ned dine ønsker, så følger vi deg opp med forslag og pristilbud.

Garasjeport som passer for deg

Klassisk eller moderne, du bestemmer.

TILBUD MED MONTERING AV GARASJEPORT

Ny garasjeport på 1-2-3

Tilbud

Om du først fyller ut dine mål og detaljer i vårt skjema sender vi deg en prisantydning ut fra din informasjon. Om tilbudet vårt er av interesse kommer vi på befaring.

01
02

Befaring

Vår montør kommer til deg for å kontrollere alle mål på garasjen. Vi ser også etter eventuelle utfordringer med tanke på monteringen.

Montør sender deretter rapport inn til kontoret, og vi sender deg bekreftet tilbud.

Bestilling

Bekreftet tilbud kommer med forslag for monteringsdato. Om alt klaffer setter vi opp ordre i vår kalender.

✅ Sånn, da var det gjort!

03

Du kan trygt velge Portspesialisten AS

En garasjeport bør etter vårt syn ha en minimum forventet levetid på 20 år. Dersom produktene er gode og montering er utført korrekt så er det minimalt med vedlikehold som trengs for å oppnå dette. Det finnes ingen porter som er vedlikeholdsfrie så ikke la deg lure om noen prøver å fortelle deg det.

Vi benytter garasjeporter fra Lista Treindustri, nærmere bestemt LIGA-porten. Dette er gode porter som vi finner i toppen av kvalitetsjiktet med blant annet Hörmann garasjeport, Grandal garasjeporter mm.

Mange gode valg og merker

Mange spør oss om Hörmann-garasjeporter og vi kan trygt anbefale det, men det finnes andre merker på markedet som er minst like gode. Det viktigste for deg som kunde når du kjøper en ny garasjeport er å ha en solid leverandør med et godt forprosjekt - og produkter som du forventer skal vare lenge.

Husk at garasjeporten er ofte faktisk den største, bevegelige delen vi har i huset vårt. Det er verdt å investere litt mer for å ha et problemfritt forhold til garasjeporten. Det er en lav pris å betale dersom garasjeporten varer i 20 år - da blir ofte den løsningen som kostet litt mer den billigste garasjeporten.

I vårt nordiske klima så er dette spesielt viktig - og en billig garasjeport fra Kina (som kanskje den lokale byggevarekjeden vil selge deg) er kanskje ikke ment for å tåle de belastningene vi har her.

Forskjellige utseende og farger

Våre garasjeporter finnes et godt utvalg av utseende- og farger. Leddportene har standardfarge hvit i de fleste utseender, men et slett garasjeport kan også velges i antrasitt grå eller sort. Alle garasjeporter kan lakkeres i den fargen eller glansen du ønsker og vi ser ofte at kunder ønsker feks. en matt, sort garasjeport.

Du kan se våre forskjellige modeller ved å trykke her (PDF-brosjyre åpnes i nytt vindu). Vi har speilporter eller fyllingsporter, porter med liggende panel og trestruktur, slette eller folierte porter med eller uten trestruktur. Vi kan også levere helt spesifikke ønsker som Grandal Grand Star Enkel Labank, fiskebeinsmønster, liggende spesialpanel mm. Vi kan levere alle porter fra Grandal Trevare sin katalog. Vi bruker Grandal spesielt på Grand-star porter, porter med fiskebeinsmønster eller andre spesial-treporter.

Garasjeport og størrelser

Garasjeporter leveres som oftest til mål innenfor en viss standard. I Norge varierer størrelsen på åpninger en del, og dette kan enkelte ganger skape utfordringer. Det gjør ingenting om porten er noe høyere eller bredere enn din åpning, så lenge man tar høyde for dette med tanke på krav til plass over porten og på sidene. En leddport festes i karmen rundt åpningen inne i garasjen. I våre pristilbud tar vi alltid utgangspunkt i standard garasjeport størrelse og forsøker å gi deg mest mulig port for pengene.

Eksempler på standard garasjeporter kan feks for enkeltporter være 250 cm bredde og 213 cm høyde. 210 cm høyde er også vanlig. Om du har mulighet til å velge ville vi anbefalt en enkeltport på 260cm med minst 213 cm høyde. For en dobbeltport kan størrelsene variere fra 450 cm til 550cm bredde. Om du velger en dobbelport med standard størrelse 488 cm bredde så har du god plass til 2 biler. Ta kontakt, så finner vi en garasjeport som passer hos deg.

Hva følger med en ny garasjeport?

Når du bestiller en ny garasjeport fra Portspesialisten følger alt du trenger med i pakken. Du vil motta komplette beslag, fjærsett og skruer. Vi kan også levere med manuell lås for de som ikke ønsker portåpner/motorstyring.

Liftmaster garasjeport

Vi får ofte høre at man har en Liftmaster garasjeport og er fornøyd med det. Garasjeportåpneren som sitter i taket er ofte fra Liftmaster da det er et kjent merkevare med motorer som fortsatt er i drift etter 30 år. Vi er veldig fornøyd med å forhandle Liftmaster garasjeport-åpnere. Dette er motorer av god kvalitet og de er raske og stillegående. Et perfekt kompliment til LIGA-porten.

Utfordinger ved montering

Ofte må åpningen tilpasses noe, særlig på eldre garasjer, slik at det er nok spikerslag og nok plass til moderne fjærsystemer og beslag. Skal du montere port selv er det viktig å ta hensyn til dette i forkant av bestilling. Vi i Portspesialisten jobber alltid med kunden for å kvalitetssikre at garasjeporten du bestiller skal passe til åpningen. Er du usikker på noe tar du kontakt. Hvis vi skal montere porten kommer vi alltid på kostnadsfri befaring før bestilling, slik at vi kan garantere pristilbud, uten skjulte tillegg .

Montering i betong

En garasjeport kan også monteres rett inn i betongvegger så lenge denne er slett og i vater. Husk da å benytte murplugger. Det kan også være lurt å velge en port som er noen cm bredere enn nødvendig, slik at man kommer lenger inn på veggen og man unngår sprekkdannelser.