Finn riktig portåpner

Legg inn informasjon om din garasjeport, så filtreres anbefalte garasjeportåpnere nedenfor.

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tilbehør til Liftmaster EV:

Anbefalt app-styring - ismartgate:

Har du først hatt en garasjeportåpner så klarer du deg ikke uten!

En motorisert garasjeport med portåpner / motorstyring er et utrolig komfort-produkt som de fleste setter pris på. De som har hatt det montert tidligere vil som regel ikke leve uten - og det er noe av det første de får montert når de overtar et nytt hus uten motor i garasjen.

Tenk deg bare følelsen av å slippe å gå ut av bilen og løfte opp garasjeporten manuelt en kald vinterdag? Med en portåpner så trykker du bare på en knapp på fjernkontrollen og garasjeporten din åpnes helt automatisk.

Passer en garasjeportåpner på alle porter?

En garasjeportåpner fungerer både på leddporter og vippeporter av både stål og treverk. Det er viktig at garasjeporten er godt vedlikehold for at portåpneren skal fungere problemfritt. Les gjerne våre artikkel om tips til vedlikehold her.

Det er meget viktig å velge en garasjeportåpner som er sterk nok for din port. Vi har utviklet en enkel kalkulator (øverst på denne siden) som hjelper deg å velge riktig. Husk også på at det er fjærene som løfter selve garasjeporten - garasjeportåpneren bare hjelper til.

Ny portåpner fra Portspesialisten, hva følger med?

Når du bestiller en ny portåpner til garasje fra Portspesialisten følger alt du trenger med i pakken. Komplett portåpner leveres med motorhode, motorskinne og tilbehør som fjernkontroller/veggbryter. Festebraketter til skinne og port-armen ligger også i pakken. Det eneste unntaket et evt. festemidler (skruer/plugger) om du skal montere f.eks. direkte i betong. Det kan også være en fordel med selvborrende skruer dersom du har en stålport. Om det er uvanlig høyt til taket kan det være du trenger alternative festemetoder.

Garasjeportåpner fra Liftmaster

Vi har god erfaring med Liftmaster portåpner. Liftmaster er det største merket på markedet både her i Norge- og på verdensbasis. Det finnes faktisk 30 år gamle Liftmaster portåpnere her i Norge som er i daglig drift. Vi har til og med reservedeler på lager for motorer tilbake til 1984.

Vi mener at Liftmaster portåpner er det desidert beste valget for din garasje.

I tillegg er Liftmaster garasjeportåpner noen av de raskeste og mest stillegående på markedet.

Se vår video her, hvor Mats viser dere montering av Liftmaster portåpner:

Hva hvis strømmen går eller motoren / portåpneren / fjernkontrollen ikke fungerer?

Dersom du har annen inngang eller sidedør til garasjen din så er dette ikke noe å tenke på. Da har du en rød snor på innsiden av garasjen du kan dra i for å frikoble porten fra motoren.

Husk en nødåpner dersom du ikke har dør i garasjen

Alt for mange ganger hører vi om kunder som opplever strømbrudd, har problemer med motor eller fjernkontroller og er derfor utelåst av sin egen garasje. Når man installerer en ny portåpner til garasje og man ikke har annen inngang i garasjen er det meget viktig at man også installerer en nødåpner. En nødåpner er en låsesylinder som lar deg manuelt frikoble porten fra portåpneren. Les mer om dette her.