Infosenter

Delbetaling og finansiering gjennom Svea

Bilde av et glass med penger, og en grønn spire som vokser opp fra myntene

Slik kan du be om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen rentefritt. Vi har betalingsløsninger fra Svea Finans. Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant. Enklere. Raskere.

Kjøp nå, betal senere!

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.


Eksempel å låne 10.000 kr med 3 mnd rentefri utsettelse og 9 måneder delbetaling:

Lånebeløp: kr 10.000 ,-
Etableringsgebyr kr 349 ,-
Termingebyr kr 75 ,-
Nominell rente 7,9% - Effektiv rente 22,22%

Totalbeløp ved nedbetaling over 12 mnd er kr 11.357 ,-

Etter innvilget søknad finner du den igjen her: Dine lånedetaljer

Så enkelt er det

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

Fordeler med delbetaling

  • Du kan handle i dag.
  • Velg delbetalingstid selv.
  • Gjør opp når det passer.
  • Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.