Infosenter

Frakt og levering

Rød postkasse, med logo Posten

Portspesialisten har alltid fri frakt på varer du kjøper i nettbutikken med mindre noe annet er tydelig spesifisert. Varer som evt. ikke kvalifiserer til fri frakt er garasjeporter, sidedører og større varer som må leveres med lastebil.

Frakt i nettbutikken

Posten henter forsendelser hos oss hver dag rundt kl 12 så bestiller du før det så får vi normalt med din forsendelse, velger du prioritert frakt garanteres dette (gjelder ikke i ferie, helligdager og helg). De pakkene som får plass i postkassen sender vi normalt som Småpakke, mens større forsendelser som Pakke til butikk. Pakkene kan alltids spores fra de forlater vårt lokale, underveis ved terminaler før de når din postkasse eller ditt lokale postkontor.

Hente i butikken

Du har alltid mulighet til å hente varer - eller garasjeporter - ved vårt butikk på Sørumsand. Butikken er åpen mellom 9-15 hver dag (9-14 fredager) og det er ikke nødvendig med avtale. Vi kan også ta betalt her i butikken.

Hva med frakt på garasjeporter?

Garasjeporter kan vi dessverre ikke sende med Posten - og de fleste garasjeporter blir sendt med lastebil til en terminal i nærheten av din hjemmeadresse. Det enkleste for mange er å hente garasjeporten selv ved terminalen - rett og slett møte opp med en henger.

I noen tilfeller kan vi levere porter ute på byggeplass eller hjem til deg, men det blir fort dyrt i de tilfellene det er større porter. Dette er fordi det oftest må benyttes kran for å løfte av garasjeporten. For noen små enkeltporter (opp til 260cm bredde) har vi mulighet til å tilby levering ved privatadresse, men da må kunden samtidig være litt fleksibel på når levering kan skje (du må være hjemme) og du må også hjelpe sjåføren å laste av garasjeporten. Det går som regel veldig fint - og blir ikke så veldig kostbart.