Få pris på ny garasjeport

MED ÉN GANG!

Lurer du på hvor mye en garasjeport koster? Vi gir deg et lynraskt prisestimat på våre kvalitetsporter (LIGA-porten). Fyll inn dine mål og ønsker under, så ordner kalkulatoren resten.

Fyll inn dine mål

Legg inn ønsket åpning til garasjen din, eller mål den eksisterende åpningen.

Illustrasjon som viser en åpning med grønn strek merket B for breddemål og orange strek merket H for høydemål.
Felter merket * er påkrevd.
cm
cm
Melding
Har du flere porter vil du få opp dette som et eget punkt etter utfylling.

Farge*

Hvit tar utgangspunkt i pris med trestruktur. Slett hvit port har samme pris som grå i denne kalkulatoren.
Melding

Montering/utstyr

OBS. vi leverer kun monteringstjenester i Oslo & (gamle) Akershus
Beregn pris
Gå tilbake

Prisestimat

Legg inn din e-post for å få opp prisestimat på denne porten

Melding
Melding
* Du kan enkelt melde deg ut i ettertid dersom du ikke ønsker å motta flere e-poster. Vi ønsker å levere innhold du har nytte av.

Prisestimat

Vi beregner at denne porten vil koste ca

ikke definert,-
Flere porter? Legg til ca ikke definert,- per ekstra port.

Pris inkluderer

Komplett premium garasjeport, galvanisert stål med skumisolering
Proff montering, utført av fagfolk
10 års garanti på porten
Høy kvalitet med forventet levetid på min. 20 år
Rask og pålitelig Liftmaster portåpner med 2 fjernkontroller

Pris inkluderer ikke

Demontering/kast av evt. eksisterende port
Evt. tilpassing av lysåpning og spikerslag
Evt. betong/murtillegg, høydetillegg o.l.
Komplett premium garasjeport, galvanisert stål med skumisolering
10 års garanti på porten
Høy kvalitet med forventet levetid på min. 20 år
Rask og pålitelig Liftmaster portåpner med 2 fjernkontroller
Fraktberegning, levert nærmeste terminal
Pris på port beregnes ut fra en gjennomsnittlig m2-pris, men merk at det finnes standardmål og det kan forekomme variasjoner ut fra beregningen. Beregnet med beslag som krever minst 10cm overhøyde og 10cm sideklarering. Demontering/kast, tilpassing av lysåpning og evt. andre utfordringer medfører tillegg dersom vi skal montere (se tilbud om befaring/spesifisert tilbud under).
Oops! Det har skjedd en feil. Forsøk å laste inn siden på nytt, eller ta kontakt.

Er tilbudet av interesse?

Bekreft din e-post og legg inn postnummer så tar vi kontakt for mer informasjon.

🎉
Takk! Din henvendelse er mottatt. Du hører fra oss!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

For dyrt?

Kanskje litt vedlikehold er løsningen

Husk at mye kan repareres! Er du i tvil om ny garasjeport er det du trenger? Vi har reparert mang en garasjeport - hvor det virket som alt håp var ute.

Les mer om service

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på en del vanlige spørsmål rundt denne priskalkulatoren.

Har du andre spørsmål rundt ny garasjeport, fyll inn e-posten din, så tar vi kontakt:

Takk for din henvendelse! Du hører fra oss så fort vi klarer!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan også ringe oss på tlf:
67 41 41 90

Hva inngår i prisestimatet?

Dette er en forenklet kalkulator som baserer seg på ny garasjeport i rett og klargjort lysåpning. Pris er beregnet ut fra en gjennomsnittlig m2-pris, men merk at det finnes standardmål og det kan forekomme variasjoner ut fra beregningen.

Hva er en kvalitetsport?

Våre porter produseres her i Norge ved å sette sammen komponenter fra store- og velkjente aktører i Europa. Vår produsent har lang fartstid i å produsere garasjeporter og de har holdt på med dette i rundt 40 år. Vi bruker portåpnere fra anerkjente Liftmaster som er verdens største produsent av garasjeportåpnere. Gode produkter og proff montering gir en kvalitetsløsning tvers igjennom.

Kan jeg montere garasjeport selv?

Alt er relativt! Er du handy med tilgang på egnet verktøy følger det med monteringsanvisning i pakken. Sjekk vår video her for et innblikk i montering av LIGA-porten. Merk at montering innebærer en del tunge løft, og det er viktig å være ytterst forsiktig ved oppstramming av fjærer. Kjøper du en port fra oss vil våre montører være tilgjengelig på telefon for rådføring. Gjennom et godt samarbeid med oss i forkant er det veldig sjelden vi hører om montering-problemer hos de som monterer selv.

Kan jeg få tilbud på garasjeport i tre?

Treporter er ikke så vanlig lenger, og vi monterer som regel kun dette hos kunder som skal ha oljet port hvor treverket synes gjennom, eller det være at du ønsker en spesiell utforming (fiskebein-panel, labank el lign.). Vi har ingen kalkulator for treporter, men fyll inn din info på denne siden og notér ned dine ønsker, så følger vi deg opp med forslag og pristilbud.

Kan jeg få tilbud på uisolert port?

Vi leverer ikke uisolerte porter av den grunnen at en isolert stålport er mye mer solid og tåler mer enn en uisolert port. Den vil også bråke mindre. Vi ønsker å selge en port du er fornøyd med 20 år frem i tid.

Hvor mye koster en garasjeport?

En garasjeport er en stor investering og det er mange som lurer på hvilken pris de må betale for en ny garasjeport. Det er et marked med stor pris- og kvalitetsforskjell med både billige og kostbare garasjeporter. Dessverre er det ofte slik at om du velger en billig garasjeport så henger det ofte sammen med kvaliteten. Om du kun ser på garasjeport pris - og ikke kvaliteten - så er det ikke sikkert at den billige porten er så rimelig likevel.

Vi leverer dette verktøyet slik at du kan få en pekepinn på prisen for våre garasjeporter. Dette dekker det 90 % av kundene våre velger, nettopp en isolert leddport i stål.

Det finnes mange gode valg, men du kan trygt velge oss

En garasjeport bør etter vårt syn ha en minimum forventet levetid på 20 år. Dersom produktene er gode og montering er utført korrekt så er det minimalt med vedlikehold som trengs for å oppnå dette. Det finnes ingen porter som er vedlikeholdsfrie så ikke la deg lure om noen prøver å fortelle deg det.

Vi benytter garasjeporter fra Lista Treindustri, nærmere bestemt LIGA-porten. Dette er gode porter som vi finner i toppen av kvalitetsjiktet med blant annet Hörmann, Grandal mm.

Mange spør oss om Hörmann-garasjeporter og vi kan trygt anbefale det, men det finnes andre merker på markedet som er minst like gode. Det viktigste for deg som kunde når du kjøper en ny garasjeport er å ha en solid leverandør med et godt forprosjekt - og produkter som du forventer skal vare lenge.

Husk at garasjeporten er ofte faktisk den største, bevegelige delen vi har i huset vårt. Det er verdt å investere litt mer for å ha et problemfritt forhold til garasjeporten. Det er en lav pris å betale dersom garasjeporten varer i 20 år - da blir ofte den løsningen som kostet litt mer den billigste garasjeporten.

I vårt nordiske klima så er dette spesielt viktig - og en billig garasjeport fra Kina (som kanskje den lokale byggevarekjeden vil selge deg) er kanskje ikke ment for å tåle de belastningene vi har her.

Forskjellige utseende og farger

Våre garasjeporter finnes et godt utvalg av utseende- og farger. Leddportene har standardfarge hvit i de fleste utseender, men et slett garasjeport kan også velges i antrasitt grå eller sort. Alle garasjeporter kan lakkeres i den fargen eller glansen du ønsker og vi ser ofte at kunder ønsker feks. en matt, sort garasjeport.

Vi tar ikke hensyn til noen spesielle utseender i kalkulatoren, men du kan se våre forskjellige modeller ved å trykke her (PDF-brosjyre åpnes i nytt vindu). Vi har speilporter eller fyllingsporter, porter med liggende panel og trestruktur, slette eller folierte porter med eller uten trestruktur. Vi kan også levere helt spesifikke ønsker som Grandal Grand Star Enkel Labank, fiskebeinsmønster, liggende spesialpanel mm.

Liftmaster garasjeport

Vi får ofte høre at man har en Liftmaster garasjeport og er fornøyd med det. Garasjeportåpneren som sitter i taket er ofte fra Liftmaster da det er et kjent merkevare med motorer som fortsatt er i drift etter 30 år. Vi er veldig fornøyd med å forhandle Liftmaster garasjeport-åpnere. Dette er motorer av god kvalitet og de er raske og stillegående. Et perfekt kompliment til LIGA-porten.

Garasjeport og størrelser

Garasjeporter leveres som oftest til mål innenfor en viss standard. I Norge varierer størrelsen på åpninger en del, og dette kan enkelte ganger skape utfordringer. Det gjør ingenting om porten er noe høyere eller bredere enn din åpning, så lenge man tar høyde for dette med tanke på krav til plass over porten og på sidene. En leddport festes i karmen rundt åpningen inne i garasjen. I våre pristilbud tar vi alltid utgangspunkt i standard garasjeport størrelse og forsøker å gi deg mest mulig port for pengene.

Eksempler på standard garasjeporter kan feks for enkeltporter være 250 cm bredde og 213 cm høyde. 210 cm høyde er også vanlig. Om du har mulighet til å velge ville vi anbefalt en enkeltport på 260cm med minst 213 cm høyde. For en dobbeltport kan størrelsene variere fra 450 cm til 550cm bredde. Om du velger en dobbelport med standard størrelse 488 cm bredde så har du god plass til 2 biler.

Utfordinger ved montering

Ofte må åpningen tilpasses noe, særlig på eldre garasjer, slik at det er nok spikerslag og nok plass til moderne fjærsystemer og beslag. Skal du montere port selv er det viktig å ta hensyn til dette i forkant av bestilling. Vi i Portspesialisten jobber alltid med kunden for å kvalitetssikre at garasjeporten du bestiller skal passe til åpningen. Er du usikker på noe tar du kontakt. Hvis vi skal montere porten kommer vi alltid på kostnadsfri befaring før bestilling, slik at vi kan garantere pristilbud, uten skjulte tillegg . 

Spesifisert tilbud

Har du også mål på sideklarering/overhøyde og vet hva du ønsker kan du benytte skjemaet på denne siden, for et mer eksakt prisestilbud per e-post. Der kan du også bestille gratis befaring fra oss, om du ønsker pris med montering.