Få pris på ny garasjeport

MED ÉN GANG!

Lurer du på hvor mye en garasjeport koster? Vi gir deg et lynraskt prisestimat på våre kvalitetsporter (LIGA-porten).

Fyll inn dine mål, e-post og ønsker under, så ordner kalkulatoren resten.

Fyll inn dine mål

Legg inn ønsket åpning til garasjen din, eller mål den eksisterende åpningen.

Illustrasjon som viser en åpning med grønn strek merket B for breddemål og orange strek merket H for høydemål.
Felter merket * er påkrevd.
cm
cm
Har du flere porter vil du få opp dette som et eget punkt etter utfylling.

Farge*

Hvit tar utgangspunkt i pris med trestruktur. Slett hvit port har samme pris som grå i denne kalkulatoren.

Montering/utstyr

Beregn pris
Melding
Pris på port beregnes ut fra en gjennomsnittlig m2-pris, men merk at det finnes standardmål og det kan forekomme variasjoner ut fra beregningen. Beregnet med beslag som krever minst 10cm overhøyde og 10cm sideklarering. Demontering/kast, tilpassing av lysåpning og evt. andre utfordringer medfører tillegg dersom vi skal montere.
Gå tilbake

Veil. prisestimat

Uten din rabatt vil denne porten koste ca:

ikke definert,-
Flere porter? Legg til ca ikke definert,- per ekstra port.

Få max rabatt

Legg inn din e-post under for å vise pris med den BESTE rabatten vi kan tilby deg.

Du får opp prisen med én gang, men får også muligheten til å be om et personlig pristilbud i neste steg 👇

Melding
Melding
* Du vil få noen e-poster av oss som skal hjelpe deg på veien mot ny garasjeport.
Ingen reklame! Meld deg av når som helst om det ikke er nyttig for deg. Vi ønsker å levere innhold du har nytte av.

Prisestimat

Med max rabatt beregner vi at denne porten vil koste ca:

ikke definert,-
Flere porter? Legg til ca ikke definert,- per ekstra port.

Pris inkluderer

Komplett premium garasjeport, galvanisert stål med skumisolering
Proff montering, utført av fagfolk
10 års garanti på porten
Høy kvalitet med forventet levetid på min. 20 år
Rask og pålitelig Liftmaster portåpner med 2 fjernkontroller

Pris inkluderer ikke

Demontering/kast av evt. eksisterende port
Evt. tilpassing av lysåpning og spikerslag
Evt. betong/murtillegg, høydetillegg o.l.
Komplett premium garasjeport, galvanisert stål med skumisolering
10 års garanti på porten
Høy kvalitet med forventet levetid på min. 20 år
Rask og pålitelig Liftmaster portåpner med 2 fjernkontroller
Fraktberegning, levert nærmeste terminal
Pris på port beregnes ut fra en gjennomsnittlig m2-pris, men merk at det finnes standardmål og det kan forekomme variasjoner ut fra beregningen. Beregnet med beslag som krever minst 10cm overhøyde og 10cm sideklarering. Demontering/kast, tilpassing av lysåpning og evt. andre utfordringer medfører tillegg dersom vi skal montere (se tilbud om befaring/spesifisert tilbud under).
Oops! Det har skjedd en feil. Forsøk å laste inn siden på nytt, eller ta kontakt.

Er tilbudet av interesse?

Bekreft din e-post og legg inn postnummer så tar vi kontakt for mer informasjon.

🎉
Takk! Din henvendelse er mottatt. Du hører fra oss!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

For dyrt?

Kanskje litt vedlikehold er løsningen

Husk at mye kan repareres! Er du i tvil om ny garasjeport er det du trenger? Vi har reparert mang en garasjeport - hvor det virket som alt håp var ute.

Les mer om service

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på en del vanlige spørsmål rundt denne priskalkulatoren.

Har du andre spørsmål rundt ny garasjeport, fyll inn e-posten din, så tar vi kontakt:

Takk for din henvendelse! Du hører fra oss så fort vi klarer!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan også ringe oss på tlf:
67 41 41 90

Har dere kampanjer på garasjeporter?

Ja, akkurat nå har vi en kjempe god kampanje på garasjeporter der vi selger porter fra LIGA med 40% rabatt! Det er billig garasjeport - og vi har normalt ikke kunne gitt slike rabatter tidligere.
Men husk! Det er sluttsummen som teller og ikke rabattsatsen. Det er verdt å tenke på når noen av våre konkurrenter annonserer med 50-60% rabatt.

Hva inngår i prisestimatet?

Dette er en forenklet kalkulator som baserer seg på ny garasjeport i rett og klargjort lysåpning. Pris er beregnet ut fra en gjennomsnittlig m2-pris, men merk at det finnes standardmål og det kan forekomme variasjoner ut fra beregningen.

Hva koster en ny garasjeport?

Prisen på en ny garasjeport avhenger av mange faktorer, blant annet størrelse på porten, om du ønsker motorstyring og om den skal monteres av fagfolk. Det vil også være kostnader knyttet til demontering, avfallshåndtering, frakt osv. Bruk priskalkulatoren og sjekk hva din vil koste.

Lønner det seg å kjøpe en billig garasjeport?

Å investere i en ny garasjeport er ofte en kostbart affære uansett prisklasse.
Det er mange tilbydere og flere ulike prisnivåer - som kunde kan det være fristende å gå for det rimeligste alternativet. Dessverre henger prisen ofte sammen med kvaliteten. Garasjeporten er normalt den tyngste, bevegelige delen vi har i hjemmet. Det er en fryd når en garasjeport åpnes og lukkes år etter år med minimalt med vedlikehold, men det er et sant mareritt når man står og klundrer med porter som ikke vil åpnes i minusgrader.

De virkelige gode merkene har gjerne levetid på 20 år+, mens vi dessverre har sett lavpris alternativer som må byttes ut etter 5 år. Da blir den billig løsningen straks litt dyrere.

Trenger jeg en isolert garasjeport?

Etter vår mening, ja. Vi leverer ikke uisolerte porter av den grunnen at en isolert stålport er mye mer solid og tåler mer enn en uisolert port. Den vil også bråke mindre.

Garasjeport pris - hvor mye koster en ny garasjeport?

En garasjeport er en stor investering og det er mange som lurer på hvilken pris de må betale for en ny garasjeport. Det er et marked med stor pris- og kvalitetsforskjell med både billige og kostbare garasjeporter. Dessverre er det ofte slik at om du velger en billig garasjeport så henger det ofte sammen med kvaliteten. Om du kun ser på garasjeport pris - og ikke kvaliteten - så er det ikke sikkert at den billige porten er så rimelig likevel.

Vi leverer dette verktøyet slik at du kan få en pekepinn på prisen for våre garasjeporter. Dette dekker det 90 % av kundene våre velger, nettopp en isolert leddport i stål.

Få et spesifisert tilbud på ny garasjeport

Har du også mål på sideklarering/overhøyde og vet hva du ønsker kan du benytte skjemaet på denne siden, for et mer eksakt prisestilbud per e-post. Da tar vi utgangspunkt i størrelsene du sitter på for å gi deg pris på garasjeport. Der kan du også bestille gratis befaring fra oss, om du ønsker pris med montering.

Garasjeport og standardstørrelser

Garasjeporter leveres som oftest til mål innenfor en viss standard. I Norge varierer størrelsen på åpninger en del, og dette kan enkelte ganger skape utfordringer. Det gjør ingenting om porten er noe høyere eller bredere enn din åpning, så lenge man tar høyde for dette med tanke på krav til plass over porten og på sidene. En leddport festes i karmen rundt åpningen inne i garasjen. I våre pristilbud tar vi alltid utgangspunkt i standard garasjeport størrelse og forsøker å gi deg mest mulig port for pengene.

Ved å ta utgangspunkt i standard garasjeport kan vi gi deg en så "billig" garasjeport så mulig, ved å gi deg mest for pengene.

Standard størrelse på leddport

Eksempler på standard garasjeporter kan feks for enkeltporter være 250 cm bredde og 213 cm høyde. 210 cm høyde er også vanlig. Om du har mulighet til å velge ville vi anbefalt en enkeltport på 260cm med minst 213 cm høyde. For en dobbeltport kan størrelsene variere fra 450 cm til 550cm bredde. Om du velger en dobbelport med standard størrelse 488 cm bredde så har du god plass til 2 biler. Ta kontakt, så finner vi en garasjeport som passer hos deg.

Få pris på ny garasjeport hos flere leverandører

Vi oppfordrer alle våre kunder til å innhente pris hos flere leverandører. Du må gjerne sammenligne oss med andre kvalitetsleverandører. Vi er konkurransedyktige på pris og kvalitet. Gjerne sammenligne våre tilbud med med prisen på Hörmann garasjeporter, Grandal garasjeporter, Lobas garasjeporter, Krispol garasjeporter mm.

Gratis befaring for å få pris på garasjeport

Vi utfører alltid en gratis og uforpliktende befaring når du skal få pris på garasjeporter. Merk at vi kun leverer monteringstjenester i Oslo, Asker og Akershus. Skal du ha pris på ny garasjeport så er det i mange tilfeller det letteste å be om en gratis befaring.

Viktig å få med seg alle elementer i anbudsprosessen

Noe vi ofte hører av kundene våre - og som vi streber etter - er å gi et riktig tilbud med én gang. Det mest kjedelige er visst det skal komme mange tillegg til prisen etter en befaring. Dette er viktig å se over når man sammenligner tilbud med andre leverandører og bruker tjenester som Garasjetilbud, Anbudstorget, Tjenestetorget mm. Vi oppfordrer til å bruke slike tjenester, men det er viktig å sammenligne likt.