Fjernkontroll og tilbehør til Gran-O-Matic (Grandal)

Finn fjernkontroller til Grandals portåpner-serie Gran-O-Matic. Til deres nyeste serie GM (GM800, GM1000 & GM1200) har vi direkte løsninger, men vi har også universale systemer til de eldre typene.

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Gran-o-Matic

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

Gran-O-Matic fra Grandal

Gran-O-Matic er grandals siste serie for motorstyring og har ofte blitt levert med porter fra Grandal. Den siste serien (GM-serien) er fortsatt i produksjon.

Model F til GM-serien

Model F fra Grandal er deres nye fjernkontroll som kan programmeres direkte mot Granomatic GM 800, GM 1000 og GM 1200. Den programmeres enkelt til motoren ved å følge bruksanvisningen som følger med (du kan også se programmeringsmetode i manualen til portåpner).

PS-TX1 til GM-serien

Vår egenproduserte PS-TX1 kan kopiere signalet fra en eksisterende fjernkontroll, dersom denne fungerer i dag. Altså kan denne kun brukes dersom du har en fjernkontroll som virker.

Løsning til eldre Gran-O-Matic

Har du en eldre modell (som GTO-370, S-400, S-401, BA1000) må det ettermonteres mottaker, gjennom vårt Fjernkontrollsystem. Dette er en universal løsning som passer til alle portåpnere med inngang for veggbryter.