Fjernkontroll og tilbehør til Hörmann portåpner

Portspesialisten har fjernkontroller til de vanligste Hørmann-modellene i Norge. De fleste Hörmann-fjernkontrollene opererer på 868MHz, og vi har erstattere for disse. Vår fjernkontroll PS-TX1 kan kopiere de eldre 868,3 MHz fjernkontrollene med lyseblå knapper (feks HSM4). Vi tilbyr også originale alterantiver for BiSecur-serien. Har du en eldre type av Hørmann (grå eller grønne knapper) vil vårt Fjernkontrollsystem løse saken. Finn riktig Hørmann-fjernkontroll ved å filtrere under.

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Hörmann

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

Kvalitet fra Tyskland

Hörmann er en av de største leverandørene på garasjeporter og industriporter i Europa. Vi har fjernkontroll som bør passe til din Hørmann-portåpner, så lenge den opererer på 868MHz (vi har også fjernkontroller på 433MHz, men da kun til underseriene Liftronic og Ecostar.

Hörmann eller Hørmann?

Her i Norge ville vi vel skrevet Hørmann (vi har også lagt merke til at det er mange som søker med termen Hormann på nett), men dette er kvalitetsprodukter fra Tyskland, så rett skal være rett. Det er Hörmann som er riktig (om man klarer å finne symbolet på tastaturet).

Den nyeste serien fra Hörmann - Bisecur 868,3 MHz

Hörmann sin nyeste fjernkontroll teknologi Bisecur er levert med Hörmanns Supramatic E4 og P4. Den er også levert med Promatic 4. Fjernkontrollene kjennetegnes med at de er ofte helsorte, eller hvite, med samme farge på knappene. De leveres i både glatte og matte utseende. Felles med alle disse fjernkontrollene er at de har 868-BS i modellnavnet. De fungerer på samme måte og kan enten brukes mot den nyeste Bisecur serien (da vil det lyse blått i fjernkontrollen) eller mot den eldre 868,3 MHz serien (da vil det lyse rødt i fjernkontrollen). Det er oftest levert HSE4-868-BS eller HS4-868-BS når du kjøper en ny Hörmann garasjeportåpner. Dette er universalfjernkontrollen fra Hörmann. Eneste forskjellen på de ulike Hörmann fjernkontrollene er antall knapper og design.

Fjernkontroller med lyseblå knapper- 868,3 MHz

Hörmann har brukt 868,3 MHz i lang tid. Det som kjennetegner disse fjernkontrollene er at de har lyseblå knapper og et grått deksel. Eksempler på modellnr i denne serien er:  HS 1, HSE 4, HSM 4, HSE 2, HSP 4 og HSD 2. Hörmann HSM4 er den mest kjente og den mest brukte fjernkontrollen. Den fulgte med når du kjøpte feks en Hörmann Supramatic E eller Supramatic E2. Den fulgte også med Promatic-modellene.

Hörmann fjernkontroller med grønne eller grå knapper- 27,455 MHz, 40, MHz eller 433,92 MHz

Tidligere har Hørmann brukt flere forskjellige frekvenser. Både 27,455 MHz, 40 MHz og 433,92 MHz. Ofte er selve frekvensen en del av produktnavnet. Feks til 433,92 MHz ble ofte levert HSM4-433 (denne har grønne knapper). For 27 MHz var det HSM4-27 (denne hadde også grønne knapper). For 40 MHz var det HSM4-40 (den hadde lysegrå knapper). Dette er utgåtte produkter og vår løsning er et fjernkontrollsystem.

HSE2, HSE4, HSM4 osv?

Alle fjernkontrollene til Hörmann er i utgangspunktet like. Det eneste som skiller er frekvens, design og antall knapper. I feks Bisecur-serien så finner du mange forskjellige modellnavn, alt fra HSE2-868-BS (2 knapper eller 2 kanaler) til HS5-868-BS (5 knapper eller 5 kanaler). Om du legger merke til det så benyttet Hörmann de samme modellnr til deres gamle 868,3 MHz serie. Da hadde du HSM4-868 (4 knapper), HSE2-868 (2 knapper) og HSE4-868 (også 4 knapper, bare et annet design).

Bakoverkompatibel HSM4-868-BS og HSM4-868

-BS er betegnelsen på Bisecur. Bisecur fjernkontrollene er bakoverkompatible. Det vil si de fjernkontroll som ender på -BS er kompatibelt med ALLE 868,3 MHz fjernkontroller fra Hörmann. Fjernkontroller som det står kun -868 på er ikke kompatible med BS-serien (Bisecur), dvs feks. Supramatic E4 / P4 eller Promatic 4.