Fjernkontroll og tilbehør til Liftmaster

Portspesialisten er ekspert på Liftmaster. Vi har flere typer fjernkontroller og tilbehør som kan programmeres til din motor. Finn riktig fjernkontroll til din Liftmaster portåpner her. Under kan du sortere etter din gamle fjernkontroll eller motoren du har i taket.

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Liftmaster

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

Liftmaster – verdens største produsent av portåpnere med tilbehør

Pga. Liftmasters fartstid på markedet har vi flere forskjellige løsninger og deler til din portåpner. Vi har flere typer fjernkontroller som virker mot flere forskjellige modeller. Vår bestselger støtter stort sett alle eldre Liftmaster-modeller som ikke er en del av EV-serien. Du finner modellnummeret på din portåpner i taket ved å se etter en klistrelapp på baksiden eller under lysdekselset. F.eks. modell 4410E er veldig vanlig, og vi har fjernkontroll som passer til denne. En annen vanlig modell er Liftmaster 5580, som også opererer på normal Liftmaster kryptering, 433.92MHz. Vi har ekstrautstyr som trådløst kodetastatur, veggbryter osv. Ønsker du å styre portåpneren med mobilen har vi MyQ appstyring som er kompatibelt med de siste EV-modellene, eller ismartgate for alle modeller (universal løsning, anbefalt).

Hva er EV-serien?

Liftmaster startet produksjon av EV-serien i 2013. Motorer med betegnelsen EV i modellnummeret styres trådløst med en ny bi-kryptering, og det kreves at du har trådløst utstyr som er beregnet for bruk mot disse motorene. Selv om din motor er kjøpt etter 2013 er det ikke sikkert din faller innunder EV-serien, da det ofte tar noen år før leverandører går over til nye produkter. Alle portåpnere i EV-serien har betegnelsen EV i modellnummeret. F.eks. LM60EV, LM75EV, LM80EVS, LM100EVF etc. Til EV-serien kan vi levere både fjernkontroll, trådløst kodetastatur, fotoceller og app-styring. Under finner du bilde av alle Liftmaster-modeller fra EV-serien som er levert i Europa.

Fire forskjellige motorhoder. Alle sorte med logo Liftmaster på rød bakgrunn, hbitt lysdeksel.

Trådløst utstyr (fjernkontroller, kodetastatur, appstyring) fra Liftmaster med UNI (universal Liftmaster) eller EV i modellbetegnelsen fungerer alle mot EV-serien.

Hva med slitedeler til Liftmaster?

Vi har også de vanligste slitedeler som passer til Liftmaster portåpner, til eldre modeller helt tilbake fra 80-tallet. Du kan finne alle lagerførte slitedeler på denne siden. F.eks. nylon-drevene i motorkassen på eldre modeller kan ofte slites ut etter flere års bruk. Vi har drevsett i nettbutikken for deg som vil reparere selv, men merk at dette er en tidkrevende jobb med en del "knoting" og det kan i enkelte tilfeller være mer kostnadseffektivt å bytte ut med komplett ny portåpner. Se våre Liftmaster portåpnere her.

Liftmaster

LiftMaster er et merke fra Chamberlain Group, Inc. og er eksklusivt tilgjengelig gjennom spesialistforhandlere. De er verdensledende innen portautomatisering. Over hele verden brukes garasjeportåpnere fra Liftmaster/Chamberlain mer enn fra noe annet merke.

Liftmaster forstår behovene til våre kunder. Derfor er alle LiftMaster-løsninger designet for komfort og sikkerhet. De er bevist utviklet for en utrettelig og omfattende bruk og utstyrt med innovativt tilbehør.

For å alltid overgå kundenes forventninger, streber Liftmaster kontinuerlig etter å møte de høyeste kvalitetsstandardene og tilbyr en uforlignelig service. Som en indikator på deres  forpliktelse til kvalitet, har de siden 2003 vært sertifisert etter ISO 9001:2008-standarden.