Fjernkontroll og tilbehør til Marantec

Vi har rimelige fjernkontroller til Marantec som kopierer signalet fra din gamle fjernkontroll samt originale som kan programmeres direkte. Hvilken fjernkontroll du skal benytte avhenger av hvilket system din Marantec portåpner er levert med.

Normalt sett er det frekvens 433,92 MHz som er benyttet på disse fjernkontrollene, men det bør stå bak på din  fjernkontroll hvilken frekvens den opererer på (dette kan du også finne på motor i taket, se nederst på denne siden for mer informasjon).

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Marantec

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

Om Marantec

Marantec er store på det norske markedet og har levert garasjeportåpnere med ulike systemer. De mest solgte er Marantec Comfort 150, Comfort 160 og Comfort 220.

Marantec og frekvens / kryptering

Eldre Marantec portåpnere finnes med både 433 og 868 Mhz. Vår universalfjernkontroll PS-TX1 kan kopiere signalet fra begge av disse, men om du ikke har en fungerende fjernkontroll så må du finne ut av hvilken frekvens din motor tar imot signaler på.

Om frekvens ikke er definert på fjernkontroll kan du følge antenneledningen på motoren din, den leder da til et mottakerkort du kan ta ut og frekvensen står da på dette.

Grå mottaker med påskrevet tekst, Marantec Digital 163No 433,92 MHz
Eksempel, mottaker Digital 163 - 433MHz

Nyere Marantec-portåpnere leveres idag med Bi-Linked kryptering, og de krever da en nyere type fjernkontroll for å kunne fungere: Marantec Digital 564