Fjernkontroll og tilbehør til Somfy portåpner

Nyhet, nå i sortiment! Tahoma Switch for smarthus-integrering og trådløst utstyr til IO-serien - les mer om smarthjem med Somfy her. Fjernkontrollene våre fungerer direkte til din Somfy garasjeportåpner og er en solid og fullverdig erstatning for fjernkontroller i RTS-serien (433.92MHz). Fjernkontrollene programmers direkte i din Somfy portåpner. Vi har også kablet utstyr som kan kobles til inngang for veggbryter på motoren.

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Somfy

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

50 år i bransjen

Somfy har vært på markedet i mange år, og har også levert en del garasjeportåpnere. De fokuserer i dag mest på styring og automatisering av persinner, markiser etc. men leverer fortsatt noe utstyr til garasjeport.

RTS 433

Vår fjernkontroll PS-TX1 kan programmeres direkte til Somfy-åpnere i med RTS 433-mottaker (men støtter dessverre ikke IO-serien). PS-TX1 erstatter Somfy RTS og Keygo RTS. Type mottaker bør stå på din portåpner eller i brukermanual.

Tahoma og IO

Kvinne som holder smarttelefon i stuen

Nytt hos Portspesialisten! Vi fører nå fjernkontroll, tilbehør og portåpner i IO-serien. Kompletter smarthuset med Tahoma-enheten, som kan synkroniseres med dine motoriserte persienner, markiser etc. Les mer om smarthjem fra Somfy her.