Fjernkontroll og tilbehør til Tormatic portåpner

Tormatic er et anerkjent merke i garasjeport industrien. Tormatic produserer av det tyske selskapet Novoferm. Novoferm har produksjon både i Tyskland og Nederland.
De leverer gode løsninger for garasjeporter, portåpnere og fjernkontroller.

Vår fjernkontroll PS-TX1 er et fullgodt alternativ til de orginale Tormatic fjernkontrollene. Den programmeres direkte* inn i Tormatic garasjeportåpneren og fungerer til modeller som Safe 800, Novoport, 803, Novomatic mm. Programmeringen er meget enkel og fjernkontrollen erstatter MAX-43-2 og Novo 502.

*for noen fjernkontroller (MCHS43-2/4 og M/HS 43) må du klone en fungerende fjernkontroll.

Trenger du hjelp med valg av produkt? Ta kontakt her.

Finn kompatible produkter

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anbefalte produkter (velg modell over):

Finn løsninger under som kan kobles direkte til din portåpner! Din gamle fjernkontroll / portåpner er utgått eller ikke lagerført.

Andre kompatible produkter til
Tormatic

Anbefalte produkter:

Universale løsninger:

Novoferm Tormatic

Novoferm Group produserer produkter under merkenavnet Tormatic. De leverer løsninger til privat- og industri markedet. Produksjonen av Tormatic garasjeportåpner skjer hovedsakelig i Tyskland og Nederland. Våre fjernkontroller passer både til de moderne Tormatic portåpnerne og de litt eldre. Dersom du har en meget gammel Tormatic modell så har vi også universale løsninger som kan fungere for den.

Kjente portåpnere fra Tormatic

De mest kjente modellene her i Norge er Safe serien under navnene Safe 400 og Safe 800, samt Tormatic GTA serien. De mest vanlige GTA modellene er GTA 701, GTA 702, GTA 703 og GTA 802 / GTA 803. De er som regel delt inn i Premium line og Power Line litt avhengig av kraft- og beregnet portstørrelse.

Kjente fjernkontroller fra Tormatic

De mest brukte håndsendergenerasjonene i Norge er MAX og MIX. Den mest brukte fjernkontrollen er Tormatic MAX-43-2 som kjennetegnes med sølvgrå knapper som er omrammet av en blå plastikk. Den har vært i omløp i flere år og er både brukt på GTA-seriene og Safe 800 serien.

De litt eldre modellene MCHS43-2/4 og M/HS 43 ble hovedsakelig brukt til litt eldre Tormatic portåpnerne. Disse fjernkontrollene må du klone med vår PS-TX1 da de ikke kan programmeres direkte.