Infosenter

Hvilken garasjeport er best? Dette bør du tenke på før du kjøper ny port

Podium i gammeldags idrettsplass, med 1. 2. og 3. plass

Når du vurderer å oppgradere hjemmet ditt, er valget av garasjeport mer betydningsfullt enn du kanskje tror. Som eksperter på området, vet vi i Portspesialisten at en garasjeport ikke bare øker boligens estetikk, men også dens funksjonalitet og sikkerhet. Men hvilken garasjeport er best for ditt hjem?

Markedsoversikt

Mann som holder to epler, ett i hver hånd.

I dagens marked er det en overflod av leverandører, merker og prisklasser når du er ute etter ny garasjeport.

Billig garasjeport

Mange husstander faller ofte for fristelsen av å velge en billig garasjeport, kun for å oppdage at kvaliteten ofte reflekterer prisen. En lavpris-garasjeport kan være økonomisk tiltalende på kort sikt, men på lang sikt kan det bli en kostbar affære.

Kvalitetsleverandører

Hos Portspesialisten setter vi vår lit til kvalitetsleverandører. Som f.eks. Lista Treindustri, produsenten av den anerkjente LIGA-porten. Med over 40 års erfaring i bransjen og en dedikasjon til kvalitetsdeler fra Europa, står LIGA-porten som et symbol på holdbarhet og kvalitet. De robuste beslagene fra Nederland og de solid bygde elementene fra Belgia sikrer at porten ikke bare ser bra ut, men også tåler tøffe norske klimaforhold.

Andre bemerkelsesverdige leverandører som LOBAS og Hørmann tilbyr også produkter av høy kvalitet. LOBAS, kjent for sine solide norske beslag, og Hørmann, en globalt anerkjent aktør, står begge for kvalitet og pålitelighet. Og ikke glem Grandal Trevare, et solid norsk firma kjent for sine bredt utvalgte treporter, i tillegg til isolerte stålporter på linje med de beste.

Få tilbud på ny garasjeport her.

Du kan også kjapt sjekke pris på garasjeport med vår priskalkulator.

Fordeler med kvalitetsporter

Alle disse leverandørene deler en felles standard: bruk av kvalitetsdeler fra Europa, tilpasset til det norske klimaet. Dette sikrer at portene ikke bare møter, men overgår, alle norske og europeiske sikkerhetskrav. En investering i en kvalitetsgarasjeport fra Portspesialisten betyr også mindre vedlikehold og lengre levetid.

Pris vs Kvalitet

Det er viktig å forstå at garasjeporten er den tyngste bevegelige delen i et hjem. Det handler ikke bare om pris, men om sikkerhet, funksjonalitet og varighet. Dersom produsent kun har fokusert på billigst mulig fra A-Å sitter man ofte igjen med et resultat som ikke vil tåle varig bruk over lang tid, spesielt gjennom våre vintersesonger.

Best i test

Vi har saumfart internett etter tester fra forskjellige leverandører, men så vidt vi kan se er det ingen som har tatt på seg denne oppgaven. Vi anbefaler derfor å se etter pålitelige og anerkjente aktører som har noen år på baken i vårt marked.

Få tilbud eller befaring her